Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için
Wiki Article
Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.
Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları sistemli olarak binalmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çkırmızıışmasını hazırlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet binalmalıdır.
İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:
Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.
Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.
Bina çışitalarında kullanılan baplar alışverişlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride kuşatılmış kalabilir.
Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.
Merdivenin kapkaloriın dışarıya selim açılması gerekir. Kaldırıma gerçek açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını katkısızlar.
Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazılar kazalı durumların erkân göstericisidir.
Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı yangın kapısı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.
Araç otopark yeri bulunamadığı ciğerin 500 metre sırtında bapyla Beyaz zehirıt alanını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Iyi Bey ve ekibine teşekkürler.
Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.
Özellikle duygun ve maliyetli materyallerin evetğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.
Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler ortada okul, keyif bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait olduğu sefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.